Manchego sūrio amatininkas išgydyti D. O. P.-Artecheese-gabalas 3 Kg

Manchego sūrio amatininkas išgydyti D. O. P.-Artecheese-gabalas 3 Kg

i49941

Nauja

Yra sandėlyje

€69.85
Vnt.

Žymos: sr2ez, squier, sūrio cutter, paspauskite sūris, sūrio peilis, niūrus, tarka, sūris padaryti, Sūrio Peilis, Sūris.

Aprašymas

Ingredientai: žalios avių pieno manchega, druska, gyvūnų fermentą, kiaušinių lisozyme E-1105) ir pieno fermentacijos agentų

Krešėjimo: Fermentinės

Makaronai tipas: presuoti, įmonės ir su pasiskirstę netolygiai akis

Ph: 5,0-5 '2

Žievė.Pažymėti klostyti toje cilindro dalyje.

Gėlių lygioje veidus.

Susidedantis iš eilės sluoksnių pelėsių ir alyvuogių aliejaus.

Mes plisti alyvuogių aliejaus per pelėsių.

Žievė nevalgoma

Spalva.Dramblio kaulo

Kvapas.Intensyvus ir pieno rūgštis.

Aromatas, kad nustatyti žalio pieno.

Skonis: pieno ir skanus.

Labai intensyvus, trunkantis ir labai malonus poskonis.

Tekstūra.Elastinga.

Lengvai pjaustomas brendimo. 6 - 8 mėnesius

Išsaugojimo. 3 - 6 ° C daug.Gamyba, Dalis Ne.

Turi būti įrodyta. 12 mėnesių nuo dienos ekspedicija alergenų.Avių pieno ir kiaušinių.

Vertės 100 gr:

Vanduo: 30-28 gr.

Sausasis ekstraktas, 70-72 gr. -Ne mažiau kaip 55%

Energijos 443 Kcal.

Baltymų 24 gr.

Iš viso riebalų 37,9 gr.

Sočiųjų riebalų rūgščių 33,7 gr.

Mononesočiųjų riebalų rūgščių: 9,7 gr.

Polinesočiųjų riebalų rūgščių: 1,0 gr.

Trans riebalų rūgštys: 0,66 gr.

Cholesterolis: 91 mg.

Angliavandenių: 0,7 gr.

Druska: 1,7 gr. -Didžiausias 2,3 gr.

Kalcio: 797 mg.

Natrio: 820 mg

Į PRUDENCIANA

Rizikos ribojimo yra žemės ūkio ir gyvulininkystės ūkių įsikūręs La Mancha, į Tembleque, toledo, ne kilometrą 100 de la carretera A-4 (nacional Madridas-Andalucia)

Metai po metų, karta po kartos, mūsų šeimos įmonė išsivystė papildyti savo žemės ūkio ir gyvulininkystės veiklą, su transformacijos pieno iš maždaug 8000 avių manchegas, visų amatininkų manchego sūrio su kilmės.Nuo tada, mes turime parduodamos pagal pavadinimą Artequeso.

Artequeso laimėjo keletą apdovanojimų per savo gyvenimo metų, tarp jų-apdovanojimą už geriausią manchego sūrio, vytinto meistras ir geriausios manchego sūrio pusiau išgydyti meistras.

Labai mums svarbu, kad mūsų klientas žino, kad skirtumas ir charakteristikas, kad autentiški manchego sūrio yra * (Apsilankymas http://www.quesomanchego.es jei norite daugiau sužinoti apie manchego sūrio).

Patirtis, kad mūsų per 20 metų davė mums darant manchego sūrio, kartu su pripažinimo mūsų klientai, pagaminti iš artecheese, tai paskatino mus plėsti savo produktų asortimentą ir pristato įvairių žaliavinio pieno sūriai iš avių, ožkų pieną ar ožkų pieno mišinio, Avys ir karvės.Šie gaminiai yra parengtas Buenalba prekės ženklą.

Bendrą vardiklį tiek ženklų yra mūsų kokybės žaliavos, pieno, iš pasirinktų kepyklos.Taigi, mes galime kontroliuoti mūsų žaliavos iš šaltinio.Transformacijos šis pienas, atliekame ji gerbti amatininkų tradicijas, rūpestingai gydymo kontroliuojamos temperatūros ir drėgmės.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai