2008 Met 357g Pu'er Arbatos Kinija Yunnan Prinokusių Pu-erh Arbatos Aukso Bud Virti Pu-erh Senovės Arbatos Lapų Sveikatos Priežiūros Numesti Svorio Arbata
Nauja
Yra sandėlyje
Žymos: kiaurasamtis arbatos puodelio, pu erh arbatos aliejus, gėlių arbata, žalias puerh, pu er, chrizantemų žiedų arbata, šukos edc, pu erh arbata jar, pu er arbata, puer arbata.
modname=ckeditor
modname=ckeditor
Jei norite pirkti daugiau, arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!
Kinijos Yunnan Shu Puer Arbatos Klasės Menghai Prinokusių Puerh 357g
------100 % Kokybės Užtikrinimo
Neto masė: 357g/ plytinis.Kaina už vieną Pyragas ( neapima kitos arbatos įrankiai)
Torage laiko: kuo ilgiau, tuo geriau
Puer Kategorija: Prinokę Puer, shu Puerh, Shu puer
Sudedamųjų dalių sąrašas: Yunnan dideli lapai džiovinimo žalia maocha
Įžanga:
Pu'er arbata daugiausia gaminami Xishuangbanna, Linyi, ir Puer Yunnan Provincijoje.Pu-erh arbata yra daug oranžinės ir geltonos, ilgalaikis aromato, unikalaus skonio, stiprus, sodraus skonio ir ilgalaikis atsparumas iki putų.Pu'er arbata turi daug funkcijų, pavyzdžiui, sumažinti kraujo riebalus, mažina svorį, slopina virškinimą ir virškinimą, atšilimo skrandį, didina skysčių, numalšinti troškulį, gerti ir detoksikuojanti.Gali Qingwei Sheng Jin, virškinimo ir skrepliai, pagirių, detoksikacija, diuretikas ir šalto, kosulys, skrepliai, mažesnis cholesterolio kiekį kraujyje.
Pu'er Prinokusių arbata yra Yunnan Dayezhong, saulėje džiovinti žalioji arbata, kaip žaliavos, po fermentacijos ir perdirbimo arbatos.Spalva yra rudos ir raudonos, ir jo skonis yra tyras ir harmoningas.Ji turi unikalių Chen Xiang.Alaus vadovas:
Ice tea: 1. Įdėti 1-2 šaukštelį arbatos į tuščią arbatos maišeliai ir tada įdėti į taurę.
2. Užpildykite puodelis su 8 fl.oz, 90-99° (195-210°) vandens.
3. Palaukite, kol pamatysite arbatos lapai yra pratęstas. (3-5 min.).
4. Mėgaukitės savo arbata.Jei norite, kad šalta arbata, jūs galite pridėti ledo arba citrina.
Karšta arbata:
1. Apie 5g arbata, įdėti juos į Arbatinukas.
2. Užpilkite virinto vandens (apie 90-99°C) (195-210°) į Arbatinukas.
3. Apie 5-8 sekundžių vėliau, atskiras arbatos ir vandens, pirmojo turo alaus.
4. Nuo šių alaus, atskiras arbata ir vanduo per 10-30 sekundžių.
modname=ckeditor
modname=ckeditor
Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.