2018 Yr 200g Pu'er Arbatos Kinija Yunnan Seniausių Prinokusių Arbatos Žemyn Trijų Aukštų Aišku, Gaisro Detoksikacijos Grožio Prarado Svorį Pu-er Arbata

2018 Yr 200g Pu'er Arbatos Kinija Yunnan Seniausių Prinokusių Arbatos Žemyn Trijų Aukštų Aišku, Gaisro Detoksikacijos Grožio Prarado Svorį Pu-er Arbata

i167870

Nauja

Yra sandėlyje

€7.41 €5.78
Vnt.

Žymos: lęšiai jamaika, ekranuoti liger, marškinėliai vaas verkti, pitbull indijos, plaukti padengti 3xl, medienos hoopas 75cm, usb kabelis xh25, portretas šiuolaikinės, furgonai batų ebay.

modname=ckeditor

Jei norite pirkti daugiau, arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!

Produkto savybės:

Puer Tipas: Prinokę Puer, Shu Puerh

Bendras Svoris: 200g / 7.05 oz

Pakavimo sąrašas: 1 * Puer arbatos pyragas

Tinkamumo laikas: kuo ilgiau, tuo geriau

Gamybos vieta: Yunnan, Kinija

Pagaminimo Data: 2008

Laikymas:Kietas ir vėdinamoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.

Įžanga:

Pu'er arbata daugiausia gaminami Xishuangbanna, Linyi, ir Puer Yunnan Provincijoje.Pu-erh arbata yra daug oranžinės ir geltonos, ilgalaikis aromato, unikalaus skonio, stiprus, sodraus skonio ir ilgalaikis atsparumas iki putų.Pu'er arbata turi daug funkcijų, pavyzdžiui, sumažinti kraujo riebalus, mažina svorį, slopina virškinimą ir virškinimą, atšilimo skrandį, didina skysčių, numalšinti troškulį, gerti ir detoksikuojanti.Gali Qingwei Sheng Jin, virškinimo ir skrepliai, pagirių, detoksikacija, diuretikas ir šalto, kosulys, skrepliai, mažesnis cholesterolio kiekį kraujyje.

Pu'er Prinokusių arbata yra Yunnan Dayezhong, saulėje džiovinti žalioji arbata, kaip žaliavos, po fermentacijos ir perdirbimo arbatos.Spalva yra rudos ir raudonos, ir jo skonis yra tyras ir harmoningas.Ji turi unikalių Chen Xiang.Alaus vadovas:

Ice tea:

1. Įdėti 1-2 šaukštelį arbatos į tuščią arbatos maišeliai ir tada įdėti į taurę.

2. Užpildykite puodelis su 8 fl.oz, 90-99° (195-210°) vandens.

3. Palaukite, kol pamatysite arbatos lapai yra pratęstas. (3-5 min.).

4. Mėgaukitės savo arbata.Jei norite, kad šalta arbata, jūs galite pridėti ledo arba citrina.

Karšta arbata:

1. Apie 5g arbata, įdėti juos į Arbatinukas.

2. Užpilkite virinto vandens (apie 90-99°C) (195-210°) į Arbatinukas.

3. Apie 5-8 sekundžių vėliau, atskiras arbatos ir vandens, pirmojo turo alaus.

4. Nuo šių alaus, atskiras arbata ir vanduo per 10-30 sekundžių.

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<